SADRžAJ

Sam (Justin Long) je uspješan i mlad pisac, ali nije previše ispunjen. Zaljubljen je u Birdie (Evan Rachel Wood) koja radi u njegovom omiljenom kafiću i uvjeren da će je privući samo ako ima sve osobine "muškarca iz njezinih snova". Istražuje njezin Facebook i tvrdi da ima niz vještina i interesa koje ona smatra zanimljivim te stoga i kreće na niz tečajeva i radionica. Ona pada na njegovu novu osobnost, a on sada mora nastaviti glumiti, iz straha da ga pomalo pustolovna Birdie ne ostavi ako otkrije koliko je zapravo dosadan. U urnebesnim sporednim ulogama su Sam Rockwell, Peter Dinklage, Vince Vaughn i Brendan Fraser.

Fotografije

Ljubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeriLjubav po mjeri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.