SADRžAJ

Emil, Nikola, Marija i Bartol djeca su oboljela od dijabetesa. Upoznajemo ih u kućnoj atmosferi, na sportskim aktivnostima i u školi. Život s dijabetesom tipa 1 njihova je svakodnevica i ne predstavlja prepreku ostvarenju snova. Emil želi biti vozač formule i trenira nanbudo, Nikola želi sam putovati u Egipat i Australiju i obožava breakdance. Marija želi biti balerina i plesati na staklenoj pozornici, a Bartol je odličan učenik i želi biti profesionalni nogometaš. Kontrola razine šećera u krvi njima je rutina i oni educiraju odrasle, svoje trenere i učiteljice.
U nastojanju da informira, osvijesti, senzibilizira, destigmatizira i educira, udruga 3L filmom autora Dražena Žerjava progovara o zdravstvenim potrebama djece oboljele od dijabetesa tipa 1, i to iz dječje perspektive. Emil, Nikola, Marija i Bartol otkrivaju čime se bave, što vole i što žele biti kada odrastu, a odrasli sudionici otvoreno govore o iskustvu u radu s djecom od koje su doista imali što naučiti.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.