SADRžAJ

Nakon 12 godina izbivanja Ray se pokušava ponovno povezati sa svojom kćeri i bivšom ženom. Nažalost, njegovi pokušaji da premosti jaz između sebe i kćeri dovedu do kaosa dok se njegove dobre namjere pretvaraju u komičnu katastrofu.
Prije dvanaest godina Alice je napustila Raya odvevši sa sobom njihovu kćer Abbie i ostavivši njega u dubokoj depresiji. Međutim, kad njegov bolesni otac zatraži da vidi svoju unuku prije nego što bude kasno, Ray nevoljko pristane te se zaputi u rodni grad kako bi pronašao svoju otuđenu obitelj. Pronađe Alice koja se preudala za Franka, pretjerano ambicioznog fitness-gurua i Rayeva starog srednjoškolskog profesora tjelesnog opsjednutog snom da predstavi svijetu novu revolucionarnu tehniku trčanja. Sada tinejdžerica i borbena trkačica krosa koja je spremna učiniti sve kako bi došla do zlatne medalje, Abbie je savršen pokusni kunić za ovu trkačku tehniku. No Rayevi šeprtljavi pokušaji da premosti jaz između sebe i svoje kćeri samo vode do kaosa dok sve njegove dobre namjere pretvaraju u smiješnu katastrofu.

Fotografije

ZlatoZlatoZlatoZlatoZlatoZlatoZlatoZlato

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.