Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Stet je problematični 11-godišnjak koji živi u malom teksaškom gradiću. Nakon što mu umre majka, Stet ostaje siroče te igrom sudbine završi u dječjem zboru kojeg vodi zahtjevni gospodin Carvelle. Iskusni glazbenik ubrzo prepozna dječakov jedinstveni talent, ali se suoči i s njegovim čvrstim karakterom. Uporni učitelj učiniti će sve kako bi Stet zapjevao iz sveg glasa te srcem i dušom zavolio glazbu kojom je predodređen baviti se.
Oscarovac Dustin Hoffman u inspirativnoj priči o talentu i unutrašnjoj borbi u kojoj sami moramo pobijediti! Stet je problematični 11-godišnjak koji živi u malom teksaškom gradiću. Nakon što mu umre majka, Stet ostaje siroče te igrom sudbine završi u dječjem zboru kojeg vodi zahtjevni gospodin Carvelle. Iskusni glazbenik ubrzo prepozna dječakov jedinstveni talent, ali se suoči i s njegovim čvrstim karakterom. Uporni učitelj učiniti će sve kako bi Stet zapjevao iz sveg glasa te srcem i dušom zavolio glazbu kojom je predodređen baviti se.

Fotografije

Iz sveg glasaIz sveg glasaIz sveg glasaIz sveg glasaIz sveg glasaIz sveg glasaIz sveg glasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.