Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Penelopa (Marija Gracija Kučinota) je majka troje dece koju nedela njenog muža (Alesandro Preciozi) dovode do ludila, pa ga zato ostavlja. On ponovo postaje zainteresovan kada pronalazi ljubavna pisma koja je njegova žena čuvala, i koja ukazuju na raniju vezu. Ona, sa druge strane, pokušava da pronađe svog bivšeg ljubavnika.
Vanila i čokolada je romantična drama u režiji Ćira Ipolitoa. To je ekranizacija istoimenog romana (Vagnilia e cioccolato) Sveve Kasati Modiglani. Penelopa je žena kojoj su se smučila sva nedela njenog muža Andree. Ostavlja ga kako bi se posvetila novim interesovanjima. Kako se radnja filma odmiče, oni otkrivaju, u samoći i zajednišvu, nove, čistije forme ljubavi i nalaze načine da jedno drugom oproste.

Fotografije

Vanilija i čokoladaVanilija i čokoladaVanilija i čokoladaVanilija i čokoladaVanilija i čokoladaVanilija i čokoladaVanilija i čokoladaVanilija i čokolada

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.