SADRžAJ

Drama s elementima trilera o ženi čija kći hitno treba transplantaciju jetre i zbog toga mora hitno pronaći njezinog biološkog oca.
Katie O'Malley (M. Martin) normalna je sedamnaestogodišnjakinja, bavi se plesom, u buntu protiv roditelja, sve dok ne počne osjećati neprekidan umor. Pretrage pokažu da ima infekciju jetre koja se ne može izliječiti. Jedini spas je transplantacija. Oboje roditelja, Ragen (J. Carter) i Hugh (P. Popowich), odmah se testiraju kako bi se ustanovilo je li jedno od njih donor, no DNK analiza pokazuje da Hugh nije Katein biološki otac. To ni Ragen nije ni slutila, bila je to samo jedna pijana noć s bivšim dečkom iz srednje škole, Danom (S. di Zio), za vrijeme svađe s Hughom. Kreće u potragu za Danom, no on je promijenio identitet u bijegu pred opasnim gangsterom kojega je deset godina ranije prevario...

Fotografije

Moja kći mora živjetiMoja kći mora živjetiMoja kći mora živjeti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.