SADRžAJ

Kako mu kodeks ne dozvoljava dijeljenje vlastitih saznanja s ostatkom svjeta, jedan će se odvjetnik sam morati suprotstaviti mogućem silovatelju, iako se dobrano potrudio osloboditi tu zvijezdu pod sumnjom.
Karizmatični slavni košarkaš Joe Campbell (Holt McCallany) optužen je za silovanja. Slučaj preuzima iskusni odvjetnik Abe Ringel (Ken Olin), koji je u posljednje vrijeme upao u negativan poslovni niz te mu očajnički treba velika sudska pobjeda. Ringel ju i ostvari, ali za vrijeme suđenja saznaje kako košarkaš najvjerojatnije nije nevin, kako se to njemu činilo na početku. Nemirnoj savjesti pridruži se i roditeljska briga kada sazna kako je Campbell njegovu kćerku Emmu (Gina Philips) odveo u hotelsku sobu na privatnu zabavu.

Recenzije


Recenzirao/la Filip
četvrtak, 20. travnja 2023. 22:29
Odličan televizijski triler redatelja Jeffa Blecknera, temeljen na romanu Alana M. Dershowitza, napravljen je u skladu sa svim pravilima žanra. Zanimljivu priču o utvrđivanju krivnje optuženoga košarkaša Bleckner razvija usporedo s onom o osobnim i poslovnim problemima nekada cijenjenog odvjetnika spajajući ih u napet i nepredvidljiv film, čiji će finalni obrat iznenaditi i iskusnije gledatelje. Ken Olin odličan je kao odvjetnik Ringel, ali ne smijemo zaboraviti ni Marisku Hargitay, jednu od... (više)
Lajkaj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.