SADRžAJ

Kada Jen, pripadnik plemena Gelflinga, krene na put kako bi pronašao nestalu krhotinu kristala, njegovo opasno putovanje dovest će ga licem u lice s čudovištima na svakom koraku. Odlučan da vrati mir njihovu planetu, Jen neće odustati!
Drugi svijet, drugo vrijeme… U dobu čuda. Prije tisuću godina ova zemlja bila je dobra i zelena. Sve dok se Kristal nije slomio. Jedan komad bio je izgubljen – Krhotina Kristala. Tada se stvorio razdor te su se pojavile dvije nove vrste: okrutni Skeksisi i nježni Mistici. U Dvorcu Kristala Skeksisi preuzimaju kontrolu sa svojim čvrstim i uvrnutim tijelima te odbojnom i izopačenom samovoljom. Tisuću su godina vladali. U Dolini Mistika živi jedan Gelfling, Jen. Skeksisi su pobili njegovu obitelj i uništili njegov klan. Samo je Jen preživio te su ga odgojili najmudriji od Mistika. No tu je i Proročanstvo. Tisuću je godina prošlo i sada se još jedanput svijet mora podvrgnuti kušnji. Sada mora biti izliječen ili će zauvijek pasti pod vlast zla. U ovom trenutku Jen je Izabrani. I putovanje mora započeti: Jenovo putovanje.

Fotografije

Tamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristalTamni kristal

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.