Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 5/10
(5 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Flowers in the Attic

SADRžAJ

CVIJEĆE NA TAVANU priča je o djeci iz obitelji Dollanganger koju je, nakon neočekivane smrti oca, majka nagovorila da ostanu skriveni na tavanu njihove surove bake kako bi ona mogla dobiti obiteljsko bogatstvo.
CVIJEĆE NA TAVANU nastrana je priča o djeci obitelji Dollanganger koju je, nakon neočekivane smrti oca, majka Corrine nagovorila da ostanu skriveni na tavanu kuće njihovih bogatih djeda i bake kako bi ona mogla dobiti obiteljsko bogatstvo. Ali kako se njezini posjeti prorjeđuju nakon što se ponovno uda, djeca trpe nezamislivo maltretiranje svoje bezdušne bake Olivie Foxworth. Kako godine prolaze, dvoje najstarije djece, Cathy i Christopher, sazrijevaju emocionalno i fizički, a prljava prošlost njihove obitelji namami ih još dublje u klopku kada potraže utjehu jedno u drugome.

Fotografije

Saga o DollangangerimaSaga o DollangangerimaSaga o DollangangerimaSaga o DollangangerimaSaga o DollangangerimaSaga o DollangangerimaSaga o Dollangangerima

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.