Ocjena: 7.6/10
Ocjena korisnika: 3.5/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Cimeri Viago, Deacon i Vladislav trojica su vampira koji samo pokušavaju preživjeti u modernom društvu; od plaćanja stanarine i pridržavanja rasporeda oko kućanskih poslova do pokušaja da budu pozvani u noćne klubove, oni su kao i svi ostali – osim što su besmrtni i moraju se hraniti ljudskom krvlju. Kad njihov 8000 godina stari cimer Petyr pretvori 20-godišnjeg hipstera Nicka u vampira, dečki ga moraju uputiti i voditi kroz novopronađenu besmrtnost. Zauzvrat, oni su prisiljeni naučiti neke stvari o suvremenom društvu, modi, tehnologiji te internetu. No dolazak Nickova ljudskog prijatelja Stua promijenit će živote vampira i njihovo shvaćanje svijeta koji se stalno mijenja oko njih. Kada se Stuov život nađe u opasnosti, vampiri nam pokažu da se za ljude možda vrijedi boriti i ako je tvoje srce hladno i mrtvo, to ne znači da je bešćutno.

Fotografije

Kad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrakKad padne mrak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.