SADRžAJ

Pustolovna drama. Srednjoamerička država El Coronado nalazi se usred revolucije koju predvode protivnici korumpiranog diktatora Huga Luisa Ramosa (J. Rhys-Davies). I dok se pobunjenici približavaju predsjedničkoj palači, mlada Amerikanka Claire Winslow (K. Dattilo), koja se stjecajem okolnosti našla u zatvoru kao suradnica revolucionara, priča što joj se sve dogodilo... Nastojeći iznenaditi svog zaručnika Willa (M. Lowry) koji je otišao na službeni put u Zürich, Claire otputuje u Švicarsku, ali došavši u Europu shvati da je Will otišao u El Coronado. Claire ode za njim u Srednju Ameriku, no nađe se usred meteža izazvanog sukobom vojske i pobunjenika. Upoznavši američkog novinara Arneta McClurea (C. Rohner) koji prati tamošnje događaje za svoju televizijsku kuću, Claire uz njegovu pomoć krene u potragu za nestalim Willom...

Recenzije


Recenzirao/la Filip
ponedjeljak, 12. lipnja 2023. 22:08
Imaginarne zemlje Trećeg svijeta u kojima sve podsjeća na stvarnost osim njihovog imena omiljena su mjesta radnje filmova poput pustolovne humorne drame "Coronado". To je svojevrsni spoj filmova "Lov na zeleni dijamant" i "Istinite laži". U glavnoj je ulozi K. Dattilo, poznato lice iz TV serija, partneri su joj C. Rohner (Formosa, serija Murder One) i zvijezda niza američkih sapunica M. Lowry (serije As the World Turns i All My Children). Ipak, najpoznatije je ime u filmu britanski glumac J.... (više)
Lajkaj recenziju
0 komentara

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.