Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Hercules Poirot vraća se na ladanjsko imanje Styles za svoj posljednji slučaj…
Ostarjeli Hercule Poirot, sada u invalidskim kolicima i obolio od artritisa, ponovno se susreće sa svojim starim prijateljem kapetanom Hastingsom ondje gdje je sve počelo. Upoznali su se prije 30 godina na ladanjskom imanju Styles. Poirot je tada bio izbjeglica, a Hastings ranjeni vojnik. Ondje su prvi put zajedno istraživali ubistvo, a čini se da će to i posljednji put učiniti upravo ovdje.
Od posljednjeg susreta obojicu je pogodila tragedija. Hastings je postao udovac, a Poirot teški srčani bolesnik. No um velikog detektiva i dalje je vrlo oštar i aktivan. Povjerava svom starom prijatelju kako je uvjeren da se u Stylesu ponovo skriva ubica te da je samo pitanje vremena kad će ubiti. No problem je u tome što Poirot još ne zna ko je ubica ni ko je žrtva, a zbog lošeg zdravlja ne može voditi istragu onako kako bi to htio. Poirot zaposli Hastingsa da bude njegove oči i uši. No njegovo je zdravstveno stanje sve lošije, a ostali gosti uskoro postaju žrtve neobičnih napada. Poirot je sve uvjereniji da je napokon susreo sebi ravnog. Mora prikupiti posljednje atome snage i maksimalno iskoristiti svoje "male sive stanice" u borbi s neprijateljem na svom posljednjem slučaju.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.