SADRžAJ

Obiteljsko-ljubavna komedija. Alicia (K. Ewell) i Will (T. Luckinbill) zaljubljeni su i u ozbiljnoj vezi. Stoga, kad Will odluči ljeto provesti sa svojom obitelji, podrazumijeva se da će i Alicia ići s njim. Jedva čeka da njegova brojna obitelj upozna djevojku koju voli i koja će im se, siguran je, svidjeti, jer je lijepa, pametna, k tome i uspješna losangeleska dizajnerica odjeće. Ipak, znajući kakvu obitelj ima, upozorova Aliciju da će joj Randallovi možda biti malo neobični, jer se neprekidno nadmeću, osobito u sportovima, ali i u kvizovima znanja.

I zaista, Alicia je više nego zbunjena čudnim navikama vesele i brojne obitelji Randall, u kojoj čak i baka Dorie (M. Ross) igra badminton. Upravo u badmintonu Alicia se najprije osramoti, jer ga do tada nikad nije igrala, pa nespretno udari baku reketom, te se baka više ne može natjecati. Nevolja nikad ne dolazi sama: baka kao svoju zamjenicu poziva mladu susjedu Kris (M. Jones), koja je nekadašnja Willova djevojka, pa Alicia osim sportskih zadataka ima i konkurenciju kod Willa... ili se barem toga pribojava...

Fotografije

Kako ugoditi RandallimaKako ugoditi Randallima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.