poster

Dečko iz susjedstva

The Boy Next Door (2015)

Redatelj: Rob Cohen
POP TV | sutra | 20:00


Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(75 glasova)

SADRžAJ

Jennifer Lopez glumi Claire Peterson, profesoricu književnosti u srednjoj školi u potrazi za novom vezom nakon rastave od nevjernog muža (John Corbett). Kada se zgodan i karizmatičan 19-godišnji Noah (Ryan Guzman) doseli u susjedstvo i sprijatelji se s njezinim sinom, Clairein trenutak slabosti dovede do iznimno intenzivne i intimne zajedničke noći. Noina privučenost njome brzo se pretvara u opasnu, nasilnu opsesiju dovodeći Claire do ruba kako bi zaštitila svoj život od propasti.

Fotografije

Dečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosFoto: RTL / © 2015 Universal StudiosDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstvaDečko iz susjedstva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.