SADRžAJ

Svaki čovjek ima tajne, no njegove su nešto eksplozivnije.
Zbog afere s koketnom admiralovom suprugom (Chandra West), zapovjednik mornarice Sam Axe (Bruce Campbell) neformalno je kažnjen te poslan u Kolumbiju kako bi istražio navodne teroriste, koji se nazivaju „Espada Ardiente. No uskoro se sam nađe pod istragom, optužen da surađuje s istim zločincima. No Axe tvrdi da je pravi krivac kolumbijski oficir i diler droge Veracruz (Pedro Pascal), koji je njemu i nedužnim farmerima smjestio postavljanje bombe u američku kliniku.

Kao spin-off, ali istovremeno i uvod u petu sezonu ove izvrsne serije, snimljen je igrani film „Odstrel: The Fall of Sam Exe, koji ćemo pratiti u dva dijela. U glavnoj ulozi našao se Bruce Campbell, dok se Jeffrey Donovan kao Michael Westen, inače glavni lik serije, pojavljuje samo u cameo ulozi. Ostale uloge podijeljenje su Pedru Pascalu kao comandanteu Veracruzu, Kiele Sanchez kao Amandi Maples, RonReaco Leeju kao Benu Delaneyu te Chandri West kao Donni Maitland.

.

Fotografije

OdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrelOdstrel

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.