SADRžAJ

Koristeći se zakulisnim snimkama i pričama iz prve ruke bivših i sadašnjih vatrogasaca, slavni glumac Steve Buscemi (i sam vatrogasni veteran) istražuje kako je to raditi u jednoj od najzahtjevnijih vatrogasnih službi na svijetu.
Ovaj dokumentarac odvodi gledatelje u njujoršku vatrogasnu službu kako bi prikazao živote često „šutljivih i jakih“ heroja koji se izlažu riziku da zaštite stanovnike i služe gradu. Preko zakulisnih snimaka i intervjua koje vodi nagrađivani glumac Steve Buscemi – i sam bivši vatrogasac u 55. vatrogasnoj postaji na Manhattanu – film se dotiče osobnih putovanja nekolicine sadašnjih i bivših vatrogasaca te ponovno prepričava neke od važnih događaja za njujorške vatrogasce, uključujući integraciju žena i crnaca, „Ratne godine“ 60-ih i 70-ih, požar 1966. u „Wonder Drugu“ u kojem je poginulo 12 vatrogasaca, potpaljeni „Happy Land Social Club“ 1990. koji je odnio 87 žrtava te tragediju 11. rujna i njezin dugoročni utjecaj na njujoršku vatrogasnu službu. Film sadrži privatne fotografije, rijetke videomaterijale iz posljednjih pedeset godina, Buscemijeve osobne slike i snimke od 11. rujna, intervjue s brojnim vatrogascima među kojima su i članovi 55. postaje te bivši vatrogasni povjerenik Salvatore Cassano. „Dobar posao“ iskren je, sirov i emotivan pogled na žrtve i izazove vatrogasaca koji otkriva zašto je obitelj njujorških vatrogasaca vječna.

Fotografije

Dobar posao: Priče njujorških vatrogasacaDobar posao: Priče njujorških vatrogasacaDobar posao: Priče njujorških vatrogasacaDobar posao: Priče njujorških vatrogasacaDobar posao: Priče njujorških vatrogasacaDobar posao: Priče njujorških vatrogasacaDobar posao: Priče njujorških vatrogasaca

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.