SADRžAJ

17-godišnji Farley je vodio zaštićeni život, odrastao na dijeti školovanja kod kuće, organskog života i odlazaka u umjetničku galeriju. Na užas svojih roditelja, Farley voli igrati hokej s lokalnom djecom. Na njihovu još veću nesreću, Farleyja je zapazio i angažirao vlasnik juniorske lige, gdje on odmah postaje zvijezda. Ali Farley otkriva da slava zvijezda ima svoju cijenu - uključujući i očekivanje borbe na ledu. Dodajte tome odnos s najboljim prijateljem i Farley se nađe u situaciji kad se počne gubiti.

Fotografije

Score: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na leduScore: Mjuzikl na ledu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.