SADRžAJ

Kada bijeg bande Tan iz zatvora krene po zlu, oni trebaju brzo pronaći skrovište. Odabir kuće maorske obitelji iz srednjeg staleža vjerojatno se činio sigurnim. No kako su Tanovi mogli znati da su članovi ove obitelji ljudožderi?
Kada bijeg braće Tan iz zatvora naglo krene u krivom smjeru, oni trebaju brzo pronaći skrovište. Odabir kuće građanske maorske obitelji vjerojatno se činio sigurnim izborom. Međutim, kako su Tanovi mogli znati da je baš ova obitelj ponovno uvrstila neka veoma staromodna jela na svoj jelovnik? Hoće li Tanovi izbjeći zamku ili će večeras gangsteri završiti u složencu?

Fotografije

Svježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe mesoSvježe meso

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prodajem mrtvace (2008)

    image
    Uvrtnuta komedija o pljačkašima grobova, mrtvih i ne baš mrtvih s Dominicom Monaghanom (trilogija „Gospodar prstenova”) i Ronom Perlmanom („Hellboy 1i 2”) u...
  • Koža jelena (2019)

    image
    A man's obsession with his designer deerskin jacket causes him to blow his life savings and turn to crime.
  • Vampiri d.o.o. (2007)

    image
    Ovo je luckasti pogled na klasičnu priču o vampirima, smještenu u moderni, korporacijski SAD.
  • Vampir na djelu (2020)

    image
    Čudni se događaji odvijaju u Six Mile Hillu, uspavanom irskom gradu za koji se tvrdi da je njime putovao slavni pisac Bram Stoker i prema legendarnom irskom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.