Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Mladi Amerigo (J. Northam) zvani Princ, osiromašeni izdanak aristokratske talijanske obitelji, vjenča se s Maggie (K. Beckinsale), izvanredno ljupkom kćeri američkog bogataša Adama Ververa (N. Nolte). Maggie i njezin otac, koji su međusobno jako bliski, ne znaju da su Amerigo i Maggiena najbolja prijateljica, lijepa Amerikanka Charlotte (U. Thurman), ne tako davno bili ljubavni par te da se snažna iskra njihove međusobne naklonosti nije ugasila. Charlotte se odluči udati za mnogo starijeg Adama Ververa i tako se nađe pod istim krovom s Amerigom i Maggie. Stvara se intrigantan ljubavni četvorokut...
Stalni producentsko-autorski trio James Ivory, Ismail Marchant i Ruth Prawer Jhabavla, zaslužan za filmove poput "Soba s pogledom", "Howards End" ili "Na kraju dana", angažirao se oko prilagodbe posljednjeg i možda najsloženijeg, izvanredno intrigantnog romana "The Golden Bowl" velikog američkog pisca Henryja Jamesa, koji je kao i njegovi junaci velik dio života proveo u Europi, sa stalnim mjestom boravka u Engleskoj. Bogato produciran film okupio je briljantnu glumačku postavu čija su imena i filmski nastupi predobro poznati, te je uvršten u natjecateljski program festivala u Cannesu.

Fotografije

Zlatni peharZlatni peharZlatni peharZlatni peharZlatni peharZlatni peharZlatni peharZlatni pehar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.