Ocjena: 5.8/10

SADRžAJ

Bio je spreman na potpuni zaokret u svom životu, ali vezu svoje ljubavi i najboljeg prijatelja nije mogao podnijeti, zbog čega se njegov 'Povratak u život' nije pokazao najboljim rješenjem.

Povratkom iz zatvora, Sonny Mann (Timothy Olyphant) se vrlo brzo počinje ponovno kretati u svojim starim krugovima prijatelja i poznanika. Mjesni mafijaški moćnik želi Sonnyja u svojim redovima, kojemu je apsolutno svejedno kakvim će se poslom baviti sve dok je dobro plaćen. Međutim, Sonny se teško miri s činjenicom kako je njegova stara ljubav Ann (Sarah Wynter) udata za njegova bivšega najboljeg prijatelja i policijskog šerifa Davea Lockharta (Josh Brolin). Pokušaji da sve ostane kako je i bilo pokazat će se nedovoljnima. Kriminalistička drama redatelja i scenarista Victora Nuneza, 'Povratak u život' je film koji je bio dio službenog programa na festivalu u Sundanceu 2002. godine, gdje je osvojio i publiku i kritiku svojim atraktivnim pristupom klasičnoj temi ljubavnoga trokuta. Precizno vodeći radnju ka neočekivanom razrješenju, Nunez ne zanemaruje ni osjećaje i strasti glavnih likova, što zajedno čini kompletno i originalno djelo. U glavnim ulogama gledamo odlične Timothyja Olyphanta i Josha Brolina, kao i zanosnu Saru Wynter, koje se najbolje sjećamo po ulozi u popularnoj seriji '24'.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.