SADRžAJ

Utemeljen na iznimno uspješnom istoimenom romanu, ovaj film je vizualno impresivna pustolovina i ljubavna priča o Švicarki koja se udaje za ratnika iz plemena Masai i ostaje živjeti u kenijskoj divljini.
Prilikom godišnjeg odmora u Keniji lijepa mlada Švicarka Carola (N. Hoss) zaljubi se u Lemaliana (J. Ido), pripadnika plemena Samburu. Unatoč svijesti da se radi o osobi iz potpuno drugačije kulture, ona napusti svojega dotadašnjeg mladića i krene živjeti s Lemalianom u njegovom rodnom selu, kao član plemena koje živi sasvim tradicionalnim, gotovo primitivnim načinom života, u skladu s kojima se ritualno pije mlijeko s kozjom krvlju, a žene obrezuju. Dosađujući se, Carola proda svoju trgovinu u rodnoj zemlji i otvori istu takvu u selu. Uskoro, ona zatrudni te se vjenča s Lamalianom. Iako se supružnici vole, a njegova je obitelj prihvaća, kulturološke razlike ipak neće biti zanemarive. Naprotiv, kako vrijeme prolazi, sve će se više nametati kao nepremostiv problem...

Fotografije

Bijela Masajka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.