SADRžAJ

Kad im umre otac, četvero djece iz zabiti skrivaju tu činjenicu od straha da ih vlasti ne bi razdvojile i poslale udomiteljima. Jedna od sestara preuzme ulogu roditelja i pokaže se opasnom protivnicom zemljoposjedniku Kiseru Peaseu.
U ruralnome dijelu Sjeverne Karoline zbog smrt jednog oca četvero djece ostane siročad. Radije nego da odu vlastima i završe u skrbi države, oni odluče brinuti se sami o sebi. Petnaestogodišnja Mary Call preuzme ulogu odrasle osobe te, zajedno s bratom i sestrama, krije očevu smrt od svijeta odraslih – uključujući i njihovu obožavanu učiteljicu gospođicu Fleetie te napornog farmera Kisera Peasea kojemu se sviđa Mary.

Fotografije

Gdje cvatu ljiljaniGdje cvatu ljiljaniGdje cvatu ljiljaniGdje cvatu ljiljaniGdje cvatu ljiljaniGdje cvatu ljiljani

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zimski dvorac (2019)

    image
    Jenny je oduševljena kad njezina sestra Meg odluči održati zimsko vjenčanje u ledenom hotelu! A Meg želi spojiti Jenny s kumom Craigom, udovcem i samohranim ocem.
  • Za ljubav jednog psa (2012)

    image
    Romantična komedija. Megan Nolan (C. Cameron) dobila je posao predavača na fakultetu, zbog čega se s kćeri Caitlin (K. L. Hawkins) seli u novi grad. Caitlin je...
  • Imela nad Manhattanom (2011)

    image
    Osjetivši da njezin radoholičarski muž gubi božićni duh, gđa Mraz planira put u Veliku jabuku kako bi vratila blagdansku čaroliju.
  • Zimska princeza (2019)

    image
    Princeza koja u tajnosti radi na skijalištu udružuje snage s vlasnikovim bratom kako bi organizirali proslavu 50. obljetnice skijališta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.