SADRžAJ

U gradiću Blajt Holou, Norman Babkok je dečak koji može da priča sa mrtvima, ali niko osim njegovog ekscentričnog novog drugara Nila ne veruje da je njegova sposobnost stvarna. Jednog dana, Normanov zaboravljeni ujak kaže mu za važni godišnji ritual koji mora da se desi da bi se zaštitio grad od viševekovne kletve veštice. Norman odluči da sarađuje, ali stvari se ne odvijaju po planu. Sada, magična oluja veštice preti Blajt Holou dok mrtvi ustaju. Zajedno sa neočekivanim novim drugarima, Norman se bori da spasi svoj grad, da bi otkrio strašnu istinu kletve. Sa tim saznanjem, Norman mora da reši krizu zauvek, jer samo on to može.

Fotografije

ParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanorman

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.