SADRžAJ

Antonio se, po povratku iz zatvora, vraća svom krugu prijatelja. Jedan od njih je i povučeni, plašljivi Jorge, za razliku od samopouzdanog Antonia. Jorge je, naime, zaljubljen u njegovu sestru Violetu, no izgleda da mu ona ne želi uzvratiti osjećaje. Shvati da mora učiniti nešto za prijateljevo samopouzdanje i odluči osnovati nogometnu momčad u kojoj bi upravo Jorge došao do izražaja. Pridružit će im se i njihovi prijatelji Miguel, mjesni policajac, mladi glumac u usponu Charlie te vozač autobusa Ramón...
"Dani nogometa" treći je igrani film Davida Serrana (uz Mezclar es Melisimo i El Primerizo, te Dias de Cine), u rodnoj Španjolskoj više poznatog kao scenarista velikog filmskog hita, mjuzikla "Otro Lado de la Cama". Uz mnogo duhoviti prizora, uglavnom svedenih na odnose među likovima i na njihove privatne živote. U glavnim ulogama pojavljuju se vrsni španjolski glumci koji su već surađivali s redateljem, Alberto San Juan i Roberto Álamo.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.