Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 5.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Drama. Tek što je stigla u Pariz iz Kine studentica Hua već se razočarala. Njezin pariški ljubavnik zbog kojeg je i došla odmah joj objasni da s njom više ne želi ništa te da i ono što su imali bila je tek avantura. Potresena Hua luta gradom te upozna radnika Mathieua. Nakon nasilnog seksa, na rubu silovanja, počinju vezu koju prožima tjelesna privlačnost no i začinjena je Mathieuovom pretjeranom ljubomorom. Sumnjajući da Hua liježe sa svakim koji naiđe, Mathieu se dogovori sa svojim prijateljem da pokuša zavest Huu. Međutim, prijatelj ju siluje pa i istuče, a par se nađe na rubu prekida. Začarani intenzivnom fizičkom privlačnošću Hua i Mathieu prevladaju situaciju no tada Hua otkrije Mathieuovu tajnu...
Ljubavna drama o vrlo kompleksnom odnosu dvoje ljudi začinjenom pokornošću, rasnim omalovažavanjem i fizičkom agresijom. Film cijenjenog kineskog redatelja Yea Loua prikazuje specifični odnos dvoje ljudi, čudnu mješavinu nasilja i ljubavi, a potom i laži, teški odnos pun psihičkog omalovažavanja no začinjen burnim seksom.
"Ljubav i modrice" većinom je snimljen kamerom iz ruke, često kadriran iz neobičnih kutova te obojen prigušenim kolorima kojima prati psihička stanja svojih likova. Autor kroz ljubavnu priču svojih junaka ne želi samo donijeti opis neobičnog odnosa muškarca i žene već i pesimističnu viziju ljudskih susreta u suvremenom svijetu.

Fotografije

Ljubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modriceLjubav i modrice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.