Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Radnja je smještena u 1851. g. Nijema Škotkinja, njezina starmala kći i voljeni glasovir putuju na Novi Zeland radi dogovorena braka s imućnim zemljoposjednikom, no ona ubrzo postane predmet požude lokalnoga radnika s plantaže.
Radnja filma smještena je u 1851. godinu. Nijema žena Ada udana je za čovjeka kojeg nikad nije srela, Alisdaira Stewarta, te stoga odlazi iz Škotske zajedno sa svojom mladom kćeri i prevoditeljicom Florom na Novi Zeland. No jedino što Ada ne želi zaboraviti od sve svoje imovine njezin je dragocjeni glasovir, jedini instrument kojim se može uistinu izraziti te s pomoću kojega gotovo može i komunicirati. Ali njezin zlobni suprug, kojega glasovir uopće ne zanima, proda ga svom susjedu, neukom Georgeu. Privučen Adom, George pristane vratiti glasovir u zamjenu za sate učenja glasovira koji postanu niz emocijama nabijenih, seksualnih susreta. Dok se prigušeni osjećaji bijesa i žudnje kovitlaju u nutrini svih triju likova, okrutna divljina počinje uništavati malenu europsku enklavu.

Fotografije

PianoPianoPianoPianoPianoPianoPianoPiano

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.