SADRžAJ

Uzbuđenje je u zraku! Vrijeme je za ples prijestolonasljednika! Nominacija za srednjoškolsku kraljicu je raspisana, a sve djevojke diljem svijeta imat će priliku glasati za onu za koju misle da bi trebala s ponosom ponijeti titulu kraljice.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čovjek s mjeseca (2012)

    image
    Čovjeku s Mjeseca dosadno je samom na Mjesecu. Odluči posjetiti Zemlju. Jednog dana zakači se za rep kometa i spusti se na Zemlju. Predsjednik svijeta, uvjeren da...
  • Barbie: Zvjezdana Avantura (2016)

    image
    Barbie je kozmička princeza koja visoko leti na svom hoverboardu kroz beskrajni svemir sa svojim ljupkim i odanim pomoćnikom, kućnim ljubimcem Pupcornom.
  • Oli (2017)

    image
    Priča o izbirljivom dečaku Oliju, koji kada napokon popusti i proba novu hranu, postaje ono što jede i dobija supersile hrane koju je pojeo!
  • Clara (2018)

    image
    Isaac je astronom potpuno opsjednut potragom za životom izvan Zemlje. Kada upozna Claru, umjetnicu podjednako fasciniranu svemirom, ta neočekivana suradnja dovede...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.