SADRžAJ

Psihološki triler o čovjeku osuđenom da proživljava zločin za koji vjeruje da ga nije počinio. Dok ponavlja svoj tragični posljednji dan i snalazi se u nepoznatoj instituciji, njegova je percepcija izložena kušnji kako bi pronašao istinu.
Čovjek i njegova žena umru jedno drugom u naručju. Suprug Edgar otkrije da je osuđen na poseban dio pakla jer je okrivljen za njezino ubojstvo – a tu činjenicu on odbija prihvatiti. Njegova je kazna da zauvijek proživljava taj posljednji grozni dan. Kad sazna da mu jedini izlaz leži u prosvjetljenju, potraži pomoć ostalih zatočenika i osmisli plan da prekine svoj grozni začarani krug. Na kraju shvaća da suprotnost nevinosti nije toliko krivnja koliko odgovornost.

Fotografije

Okrutno i neobičnoOkrutno i neobičnoOkrutno i neobičnoOkrutno i neobičnoOkrutno i neobičnoOkrutno i neobičnoOkrutno i neobičnoOkrutno i neobično

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.