SADRžAJ

Eve Parker (N. Sheridan) radi u reklamnoj agenciji. Njezin je klijent ujedno i njezin zaručnik, Greg Young (P. Baladi). Za tjedan dana trebaju se vjenčati, a potom otputovati na medeni mjesec u Irsku, u hotel koji je u Youngovu vlasništvu. Kad Eve dobije od Grega ljubavnu poruku koja je pomalo neuobičajena, ništa ne sumnja nego dođe na dogovoreno mjesto. No, poruka nije bila upućena njoj, jer Greg je već na večeri s drugom.
Raskid znači i raskid njihovog poslovnog sporazuma koji se odnosi na posjed u Irskoj.
Razočarana, Eve iz inata odlazi sama u Irsku. Prvi koje upoznaje je mala obitelj Hughes, otac Sean (G. Wise) i njegova kćerkica Kathlin (K. Bannon), darovita crtačica. No, nabrušena i napeta Eve nije prijateljski nastrojena prema Seanu. Iako on pri njihovim slučajnim susretima pokušava biti uljudan i ugodan, teško je s bahatom curom iz grada ne izgubiti strpljenje. Sean Hughes ujedno je i protivnik Grega Younga, jer se bori za očuvanje netaknute prirode.
Eve ima i poslovnih problema, treba zadržati bogatog klijenta iz Japana, Tanaku, za kojega treba smisliti logo...

Fotografije

Sama na medenom mjesecu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.