SADRžAJ

Danny i Phil kronično su neuspješni rođaci, primorani voditi obiteljski pub kako bi izbavili svog ludog strica Petea iz zatvora i financijske propasti. Dečki smišljaju brojne sumnjive planove samo da ga održe u poslu.
Danny i Phil O'Donnell par su neuspješnih rođaka u rodu s Peteom O'Donnellom, ludim irskim doseljenikom koji vodi rupčagu od puba na Lond Islandu. Dok bar gubi novac i u velikom je dugu, stric Pete počini pogrešku kad ode pijančevati i divljati te završi u zatvoru baš dok banke pripremaju zapljenu. Pete zamoli Dannyja i Phila da vode bar i spase obitelj od financijske propasti dok je on zatvoren. Jedini je problem što je Pete već otuđio većinu klijentele, gotovo upropastio bar i stvorio gotovo nemoguću situaciju. Dečki se prihvaćaju posla osmislivši niz urnebesnih planova, od pretvaranja puba u striptiz-klub do srednjoškolskoga kafića, samo kako bi ga održali u poslu.

Fotografije

Posljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja rundaPosljednja runda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.