Ocjena: 4.8/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Ray i Annette par su prevaranata - ona je vrlo atraktivna žena koja zavodi imućne muškarce srednjih godina, a onda ih zajednički opljačkaju. Annette je pri tom sklona nasilju, dok bi ga Ray radije izbjegao. Jednom prilikom žrtva njihove prevare dobije srčani udar i umre, a Rayu se sve to toliko smuči da pokuša ubiti Annette, čiju nasilnu prirodu i seksualnu pohotu više ne može podnositi. Potom samostalno pronađe novu žrtvu - mladu i vrlo privlačnu Lauru, koja je postala bogatom nasljednicom. No odnekud se pojavi i Annette, koja je ipak preživjela Rayov pokušaj da ju likvidira, i sad se uključuje u prevaru. Međutim, Laura se zaljubila u Raya, a i on, suočen s njezinom mladošću, ljepotom, erotičnošću i dobrotom, nije ravnodušan. Sve se više koleba...

Blackheart je zanimljiv, vješto napravljen niskobudžetni triler garniran vrsnim erotskim prizorima, čije su nositeljice dvije prekrasne glumice. Maria Conchita Alonso, koja je krajem osamdesetih surađivala s prestižnim redateljima poput Waltera Hilla (Ekstremna predrasuda) i Dennisa Hoppera (Boje nasilja) predstavlja zanosnu senzualnost zrele žene, dok Fiona Loewi očarava svježinom mladalačke erotičnosti. I nositelj glavne muške uloge, Richard Grieco, vrlo popularan početkom devedesetih (TV serija 21 Jump Street, Kad bi pogledi ubijali), na nivou je zadatka, a finu epizodu ostvario je veteran Christopher Plummer (Moje pjesme, moji snovi, Čovjek koji je htio postati kralj, Atentat u Sarajevu), čija je karijera zadnjih godina ponovo u usponu (Genijalni um, Syriana).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.