Ocjena: 4.5/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(7 glasova)

SADRžAJ

Holivudska glumica Sabrina (E. Ullerup) prekida karijeru radi udaje za Ricka Pattersona (J. Pangman). Rick živi na farmi, daleko od grada, i ona bez žaljenja napušta gradsku ludnicu. Sa sobom vodi svoju nećakinju Lacey (E. Jones), koja nije nimalo raspoložena napustiti holivudsko blještavilo. S njom je i njezina kujica Cassie, po naravi vrlo slična svojoj vlasnici, blazirana gradska dama.
Na farmi ih čekaju rapoloženi i zaljubljeni Rick, i njegov mnogo lošije raspoloženi sin Josh (D. Schmid). Josh nema ništa protiv Sabrine, no Lacey je upoznao i zna da će se s njom teško složiti. I on ima psa, vučjaka, koji se zove Meatball, i, za razliku od Cassie, normalne je naravi. On misli da je Cassie mačka, jer tako malog psa nikad nije vidio. Kad Josh i Sabrina odu na medeni mjesec, djecu čuva susjeda Krystal (S. Jardine). Ona misli da će sve proći bez problema, jer djeca više nisu tako mala, no stvar će postati složena kad oko kuće počnu vršljati dvojica lopova, koji žele ukrasti nešto vrlo vrijedno što se nalazi u kući, zaključano u sefu...

Fotografije

Naši psi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.