SADRžAJ

Max Peterson je tehnički genij koji putuje svijetom i postavlja sigurnosne sustave na računala. Dobiva anoniman dar: mobitel koji dobiva poruke koje mu omogućuju da pobjeđuje u kazinu. Maxa uskoro počinju progoniti ubojice, osiguranje kazina i operativac CIA-e. Tko Maxu šalje poruke? Osobe koje su prije njega dobivali slične darove završile su mrtve. Nakon nekoliko bliskih susreta s ljudima koji ga progone, Max shvaća da je u opasnosti i pokušava prodrijeti do korijena zavjere čiji ljudi čini se imaju pristup svim sigurnosnim kamerama na svijetu prije nego on postane sljedeća žrtva. Što mu se događa i komu može vjerovati?

Fotografije

Urota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota EšalonaUrota Ešalona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.