Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

U otmjenoj kuhinji na imanju bogatoga grofa rat između spolova sve je oštriji. Grofova lijepa, ali agresivna kći Julija (Saffron Burrows) želi zavesti slugu Jeana (Peter Mullan) koji sanjari o boljem i lagodnijem životu te izlaz vidi u ljubavnoj vezi s Julijom. No, Jean tajno ljubuje i s grofovom kuharicom Christine (Maria Doyle Kennedy). Ubrzo se manipulativno zavođenje pretvori u opasnu i erotsku igru strasti, moći i izdaje. Redatelj Mike Figgis (Leaving Las Vegas) nastavlja svoje istraživanje izazovne i emocionalno provokativne teme adaptacijom kontroverzne drame Augusta Strindberga. Jednom čak i zabranjena u njegovoj rodnoj Švedskoj zbog otvorenog prikaza seksualnosti, Strindbergova drama o izdajničkom ponoru između muškaraca i žena te međusobnoj interakciji spolova, novca i moći ostaje zapanjujuće aktualna. Peter Mullan nominiran je za ulogu u ovom filmu za nagradu British Independent, redatelj filma Mike Figgis nominiran je za Grand Prix te za Golden Seashell 1999. godine.

Fotografije

Gospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica JulijaGospođica Julija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.