Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 8/10
(66 glasova)

SADRžAJ

Kad se New York nađe u nevolji, četiri brata koja obožavaju pizzu i bore se poput nindža moraju ga spasiti. Uz pomoć odlučne novinarke April i njezina šaljivog snimatelja Verna ovi neočekivani junaci suočavaju se sa strašnim Shredderom.
Gradu trebaju junaci. Tama je zavila New York kada Shredder i njegov zli klan u svome željeznom stisku drže sve od policije do političara. Budućnost je sumorna sve dok četvorica braće autsajdera ne izađu iz kanalizacije i ne otkriju svoju sudbinu kao nindža kornjače. Moraju surađivati s neustrašivom reporterkom April O'Neal (Megan Fox) i njezinim šaljivim snimateljem Vernom Fenwickom (Will Arnett) kako bi spasili grad i spriječili Shredderov dijabolični plan.

Fotografije

Nindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjačeNindža kornjače

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.