poster

Indijski začin na francuski način

The Hundred-Foot Journey (2014)

drama, komedija | SAD, Indija, Ujedinjeni Arapski Emirati
Redatelj: Lasse Hallström
CineStar Prem. 1 | utorak | 02:10

Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(39 glasova)

SADRžAJ

Kada u Francusku doseli obitelj iz Indije te otvori zalogajnicu nasuprot slavnog francuskog restorana koji vodi briljantna Madame Mallorey (Helen Mirren) doći će do prisilnog miješanja potpuno različitih kultura - ali i recepata i začina.
Kada u Francusku doseli obitelj iz Indije te otvori „zalogajnicu” nasuprot slavnog francuskog restorana koji vodi briljantna Madame Mallorey (Helen Mirren) doći će do prisilnog miješanja potpuno različitih kultura - ali i recepata i začina. Indijski začin na francuski način snimljen je prema istoimenom bestselleru Richarda Moraisa, a u glavnoj se ulazi pojavljuje oscarovka Helen Mirren!

Fotografije

Indijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski načinIndijski začin na francuski način

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.