SADRžAJ

Juwanna Mann je zabavna priča o zamjeni spolova. Košarkaška zvijezda Jamal Jeffries (Miguel A. Nunez, Jr.) poznati je zločesti dečko NBA lige, kojeg izbace iz daljnjeg natjecanja zbog nediscipline i lakrdijaškog ponašanja na terenu.
Kako je košarka jedini posao koji zna raditi, a u financijskim je problemima, očajan smišlja plan kako da ostane košarkaški profesionalac. Jamal dolazi do originalne ideje: pokušat će igrati košarku maskiran u ženu! Na njegovo veliko iznenađenje plan uspijeva i on potpisuje ugovor u ženskom timu kao košarkašica Juwanna Mann.Ulaskom u WNBA ligu za njega tek počinje pravi izazov i mukotrpno čuvanje svog tajnog identiteta. Najveći mu problem predstavlja što više ne može biti Jamal, već mora početi živjeti kao Juwanna. Stvari se još više kompliciraju kada Juwanna počne shvaćati kako se zaljubljuje u suigračicu Michelle (Vivica A. Fox), koja bivšem Jamalu pokazuje da je biti žensko više od onoga što se vidi očima.

Fotografije

Juwanna MannJuwanna MannJuwanna Mann

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.