SADRžAJ

Paul je uspješni odvjetnik. Između ostalih, on zastupa investitora Pervillarda. Paul se zaljubi u mladu damu imena Sacha. Kada sazna da je dobila otkaz jer nije dopustila Pervillardu da je napastuje, Paul njezin slučaj otkrije javnosti…
Sacha (Nathalie Baye) je rastavljena žena s lijeve obale Seine koja je ostala bez posla jer je odbila udovoljiti seksualnim zahtjevima svoga poslovođe. Paul (Gerard Depardieu) je odvjetnik s desne obale kojeg Sacha na početku odbije, a onda ga prigrli kada vidi kako se plemenito ponio na televiziji. Paul je postao prilično afirmiran zbog nekih sumnjivih moralnih kompromisa, no iznenada otkrije vlastiti karakter kada se obruši na pokvarenog magnata kojega je zastupao, „predsjednika Pervillarda“, te to napravi na javnoj televiziji. Paul se odrekao svega zbog ljubavi prema Sachi, a ona je sada u opasnosti od osvetoljubivog magnata, a da ne spominjemo Paulovu gnjevnu ženu.

Fotografije

Desna obala, lijeva obala

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.