SADRžAJ

Jahačica tinejdžerica, čiji otac završi u zatvoru, otkrije pravi smisao obitelji kada je pošalju živjeti na stričev ranč, gdje prihvaća izazov treniranja vatrenog ždrebeta i pronađe neočekivanu romansu.
Svijet razmažene 18-godišnje Dani Fielding okrene se naglavačke kada joj oca uhite zbog pronevjere osiguranja, a ona mora napustiti život na visokoj nozi u gradu i boraviti kod otresitog strica Sama na selu. Dok se Dani i stric muče da se zbliže, ona dobije ždrijebe koje je ostalo bez majke da ga odgoji i trenira. Dani pretoči svu svoju ljubav u toga mladoga konja nazvavši je Stormy i pruživši joj svu pažnju koja je nedostajala u njezinu nemirnu životu. Dani ubrzo shvati je da iskrena briga za druge odgovor na većinu najvećih životnih problema. A kad je stric i prijatelji najviše budu trebali, Dani i Stormy zajedno pokušaju spasiti stvar i nauče pravo značenje riječi „obitelj“.

Fotografije

Jahačica olujeJahačica olujeJahačica olujeJahačica olujeJahačica olujeJahačica olujeJahačica olujeJahačica olujeJahačica oluje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.