SADRžAJ

Brennan je skitnica koji ugrozi jedinstvo jedne obitelji tako što zamijeni njihova biološkog sina koji se nalazi na studiju daleko od kuće. Iznimno lukav, Brennan pod lažnim navodima postaje podstanar u vikendici Hendersonovih…
„Tihi tat“ psihološki je triler koji istražuje obiteljske veze, ljudsku potrebu za pripadanjem i tanku liniju između razuma i ludila. Brennan Marley izopćeni je lutalica koji prijeti razoriti jedinstvo jedne obitelji time što će zamijeniti njihova biološkog sina, Mikea Hendersona, dok on studira daleko od svoje obitelji. Željan da bude prihvaćen te iznimno lukav, Brennan se lažno predstavi i postane podstanar u kući Hendersonovih na obali. Tvrdeći da je siroče iz Engleske, Brennan se manipulacijom sprijatelji sa svim članovima obitelji Henderson prije nego što se Mike vrati sa studija kući za božićne praznike. Kako Brennanova taktika postaje sve kobnija, a psihička stanja ljudi dolaze na rub sloma, dugo skrivane obiteljske tajne izlaze na vidjelo uz nasilne posljedice.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.