Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Putujući autobusom kroz Španjolsku, Lila, ukočena 40-godišnja engleska usidjelica, upozna Amerikanca Waltera, 18-godišnjega propalog studenta. Iako Walter i Lila nemaju gotovo ništa zajedničko, privuku jedno drugo u nespretnoj aferi.
Dok putuje kroz Španjolsku u autobusu punom turista, Lila, ukočena, nervozna 40-godišnja engleska usidjelica, nikomu ne dopušta da poremeti njezinu postojanu staloženost. Nakon amaterskoga pristupa jednoga španjolskoga gospodina koji je i povrijedi i uplaši, Lila upozna Waltera, osamnaestogodišnjega kolegu turista, beznadnog propalog studenta koji je toliko nespretan da je i smiješan. Iako on i Lila nemaju ništa zajedničko osim obostranog nedostatka samopouzdanja, oni privuku jedno drugo u nespretnu aferu. Očaran Lilom, naprasiti mladić nagovori je da napusti organizirano putovanje te krene s njim putovati po Španjolskoj. Kada Lila na putu doživi manju nesreću, spas joj pruži jedan vojvoda te je odvede u raskošan dvorac gdje je pokuša zavesti. Obuzet ljubomorom, Walter nagovori skrušenu Lilu da se vrati, a njihova veza u konačnici napravi pravu ženu od nje i pravoga muškarca od njega.

Fotografije

Ljubav i patnja i sve to smećeLjubav i patnja i sve to smećeLjubav i patnja i sve to smećeLjubav i patnja i sve to smećeLjubav i patnja i sve to smećeLjubav i patnja i sve to smećeLjubav i patnja i sve to smeće

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kolovoz u okrugu Osage (2013)

    image
    Drama/crna komedija prati živote snažnih žena iz obitelji Weston, koje obiteljska kriza vraća u Oklahomu, u kuću u kojoj su odrasli, kao i disfunkcionalnoj ženi...
  • Trijumf (2020)

    image
    Etienne, često nezaposlen, ali simpatičan glumac vodi kazališnu radionicu u zatvoru gdje okuplja nevjerojatnu družinu zatvorenika kako bi postavili poznatu dramu...
  • Spooner (2009)

    image
    Suočen s iseljenjem iz roditeljske kuće na njegov 30-i rođendan, društveno neobičan tip upoznaje djevojku iz snova i stvara vlastita pravila za odrastanje.
  • To je katastrofa (2012)

    image
    Četiri se para nađu na nedjeljnom ručku i otkriju da su zaglavili zajedno u kući dok svijet oko njih dolazi svom svršetku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.