Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 6/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Smješten u ulici St. Urbain u Montrealu koja je bila židovski geto 1940-ih, film prati pustolovine drskog, ambicioznog muljatora (Richard Dreyfuss) dok gradi slavu i bogatstvo, katkad nauštrb onih koje najviše voli.
Duddy Kravitz drzak je momak iz židovskoga geta u Montrealu. Njegov otac, taksist Max, i imućni stric Benjy ponose se Duddyjevim bratom Lennyjem koji će postati liječnik poput svakog dobrog židovskog dečka, a stric će ga financirati u toj nakani. Oni misle da je Duddy nitko i ništa. Samo djed voli Duddyja koji odrasta bez majke i očajnički želi postati netko i nešto. Duddyjev život počne se preobražavati kada dobije ljetni posao kao konobar u židovskom hotelskom odmaralištu. Na pikniku s novom djevojkom Yvette, sobaricom u hotelu, otkrije osamljeno, netaknuto jezero. Zapanjen njegovom ljepotom, njegova se ambicija kristalizira. Duddy odluči kupiti sav posjed oko jezera te krenuti s njegovim razvojem kako bi napokon uspio u životu. Učinit će sve kako bi došao u posjed tog jezera...

Fotografije

Duddy leti visoko

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.