SADRžAJ

Francuska 1760-ih. Rođena u buržujskoj obitelji, Suzanne je prekrasna mlada djevojka s urođenim darom za glazbu. Unatoč svojoj vjeri, ona padne u očaj kad je roditelji pošalju u samostan očekujući od nje da postane redovnica. U početku se Suzanne opire pravilima samostana, no uskoro dozna da je nezakonito dijete, što joj ne ostavlja izbora osim da izgovori svoje zavjete i pretrpi posljedice grijeha svoje majke. Ubrzo nakon toga ona poželi pobjeći s ovoga životnog puta te pokuša poništiti svoje zavjete kada nadstojnica samostana, koja joj je pružila utjehu, umre. Njezina nasljednica, sestra Christine, pokaže se kao sadistička i okrutna nadstojnica koja ponižava Suzanne na najgore moguće načine, između ostalog, izgladnjivanjem i uskraćivanjem odjeće. Naposljetku, Suzanne je premještena u drugi samostan, gdje upoznaje drukčiji tip nadstojnice, s kojom razvija nepriličnu prisnu vezu.

Fotografije

RedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnicaRedovnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.