SADRžAJ

Dok tajanstvena sila izaziva masovna samoubojstva diljem SAD-a, srednjoškolski profesor (Mark Wahlberg) predvodi grupicu preživjelih u ruralnu Pennsylvaniju da izbjegnu nevidljivom „oblaku“ smrti koji im se bliži
Redatelj M. Night Shyamalan („Šesto čulo“, „Misteriozni znakovi“) stvorio je ovaj uzbudljivi triler koji će vam ubrzati otkucaje srca, o obitelji koja bježi od neobjašnjivog i nezaustavljivog događaja koji ne samo da prijeti čovječanstvu nego i osnovnom ljudskom instinktu: preživljavanju. Srednjoškolskom nastavniku znanosti iz Philadelphije, Elliotu Mooreu (Mark Wahlberg), najvažnije je pronaći način kako izbjeći tajanstveni smrtonosni fenomen. Iako su on i njegova supruga Alma (Zooey Deschanel) usred bračne krize, odlaze na putovanje, prvo vlakom, a zatim autom, zajedno s Elliotovim prijateljem, nastavnikom matematike Julianom (John Leguizamo) te njegovom osmogodišnjom kćeri Jess. Putuju prema farmi u Pennsylvaniji, gdje se nadaju da će izbjeći neprestane i strašne napade. No ubrzo postaje jasno da nitko – i nigdje – nije siguran.

Fotografije

DogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađajDogađaj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.