Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Priča o Sutteru, razuzdanome maturantu, i o tome kako se neočekivano zaljubio u netipičnu „dobricu“ Aimee. Dok Aimee sanja o budućnosti, Stutter živi za danas. No nešto ih privuče jedno drugomu.
Sutter Kelly živi za danas. To mu se sviđa. Maturant, šarmantan i samosvjestan, duša je svake zabave, obožava svoj posao u trgovini muškom odjećom i nema planova za budućnost. Nadobudni alkoholičar, nikad nije daleko od svoje velike šalice s viskijem. Ali kada ga ostavi djevojka, Sutter se opije i probudi na travnjaku dok se Aimee Finicky nadvija nad njim. Ona je drukčija: „fina djevojka“ koja čita znanstvenu fantastiku i nema dečka. Dok Aimee sanja o budućnosti, Sutter živi u dojmljivoj zabludi o spektakularnoj sadašnjosti, no nešto ih privuče jedno drugomu.

Fotografije

Spektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjostSpektakularna sadašnjost

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.