SADRžAJ

Neke djevojke jednostavno su divlje.
Sage Ryan (Taryn Manning) toliko je profesionalna u krađi automobila da neprestano izmiče zakonu, zbog čega je prozvana Banshee. Ne sluteći zlo, Sage ukrade klasik ‘66 Dodge Charger, nemajući pojma da vozilo pripada serijskom ubojici, koji će za svoj omiljeni automobil učiniti sve, pa i oteti Sageinog ljubavnika. Sage odluči vratiti vozilo u zamjenu za svog dečka, no situacija se otme kontroli.
Atraktivnoj Taryn Manning, koja se pojavljuje u Hawaii Five-0 i u Eminemovom 8 milja, pripala je glavna uloga ovog dobrog akcića, drugačijeg chick flicka, koji nam donosi Kari Skogland, koji je nakon debija 2002. - Liberty stands still s Lindom Fiorentino i Wesleyem Snipesom, bio proglašen redateljem koji obećava, no ipak, nije opravdao očekivanja, sporadično se fokusirajući „samo na TV projekte, tj. serije, koje ipak spadaju među najbolje posljednjih godina - Kuća od karata, Boardwalk Empire, Obitelj Borgia, The Killing, Vikings, The Walking Dead, The Americans i drugima.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.