Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Vanessa (A. Ziolkoski), Lizzie (M. Hughes) i Jess (S. Butterworth) tri su jedanaestogodišnjakinje i tri najbolje prijateljice. Kasnije je s njima i Peri (S. Fox), djevojčica o kojoj ne znaju puno.

Vanessa je darovita glumica, uglavnom pobjeđuje na svim audicijama. Mašta o ulozi u igranom filmu. Ima i agenta, Rona (A. Arkin), kojega voli, no izaziva joj odbojnost što primjećuje da se on sviđa njezinoj majci (V. Mahaffey) i ona njemu.
Lizzie ima starijeg brata Gerryja (S. Grayhm), koji se prijavio za vojsku i bori se u Iraku. Ona i roditelji strepe za njega i jedva čekaju da se vrati.
Jess je nesretna što su se otac i majka rastali i što majka živi s drugim muškarcem koji je Jessi i njezinoj sestri mrzak.
Peri je uvijek bijedno odjevena i povučena. Kad prvi put dođe k Vanessi, ode na wc i u kupaonici se istušira, što Lindu, Vanessinu majku začudi i zabrine. Tek poslije ćemo vidjeti kako Peri, njezin brat i majka, spavaju u autu, a jedu na livadi, umjesto pranja, trljaju se vlažnim ručnicima. Perina mama Jenine (L. Langlois) pokušava naći posao i trudi se da ostale majke ne doznaju kako žive...
Sve se to događa od lipnja do rujna onoga ljeta kad djevojčice trebaju krenuti u drugu školu, u kojoj se ide u više razrede osnovne škole, umjesto učiteljice imat će nove nastavnike, upoznati nove vršnjake... i zaklinju se jedna drugoj da će zauvijek biti najbolje prijateljice.
Film Summer Eleven drama je o odrastanju i otkrivanju svijeta odraslih, a neka od otkrića su šokantna... Ali svi junaci ove priče dobri su ljudi, obični ali plemeniti, kao Linda koja Jenine daje svoju gostinsku kućicu da u njoj živi, ili Jess koja poziva Gerryja da im se pridruži u igri i budi ga iz letargije; kao Jessin otac koji se pojavljuje pred školom na prvi dan škole da pozdravi svoju mezimicu, zbog čega je Jess presretna.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.