SADRžAJ

Pivo je vrlo popularno piće, pa je zbog toga onima koji ga masovno proizvode i dobar izvor prihoda. A budući da se, zbog utjecaja reklama na svijest potrošača, pivo automatski povezuje s nogometom, velike će pivovare rado sponzorirati državne nogometne reprezentacije, očekujući od toga i dodatni profit.
Međutim, posljednjih desetak godina raste opozicija pivarstvu za mase, očitovana u trendu kućnog kuhanja piva. Riječ je o ljudima koji se ne zadovoljavaju standardnim tvorničkim "lagerom", već od piva žele nešto više.
U tu će problematiku uroniti i dvojica etnoforenzičara, agenti Bedi i Lošo, krećući u istragu koja će ih odvesti u svijet različitih okusa, mirisa, interesa i motiva.

Fotografije

Etnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igaraEtnoforenzičari: Piva i igara

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.