SADRŽAJ

Adaptacija istoimenog romana američke književne legende Jacka Kerouaca, BIG SUR usredotočen je na trenutak u Kerouacovu životu kad on u potrazi za odmorom u tri kratka navrata boravi u kolibi u malome obalnom kalifornijskom gradiću Big Sur.
Filmska verzija istoimenoga romana američke književne ikone Jacka Kerouaca, BIG SUR fokusiran je na trenutak u Kerouacovu životu kad on, obuzet uspjehom svoga velikog djela „Na cesti“ te mučen unutrašnjim demonima, u tri kratka navrata potraži predah u kolibi u malome gradiću Big Sur na kalifornijskoj obali. U početku Kerouac pronalazi utjehu u divljini Big Sura, no samoća ga natjera da se vrati u grad, gdje nastavlja s teškim opijanjem.

Fotografije

Big SurBig SurBig SurBig SurBig SurBig SurBig SurBig SurBig SurBig Sur

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Azra (1988)

  danas
  image
  Film je proizveden 1988. godine u proizvodnji Foruma iz Sarajeva. Priča se odvija neposredno poslije II svjetskog rata na fonu brzih istorijskih promjena i...
 • Doći će taj dan (2016)

  danas
  image
  Godina je 1967. U radničkom kvartu Kopenhagena dva neodvojiva brata Elmer i Erik oduzeta su bolesnoj majci i stavljeni u dom za dječake, dom zaboravljen od svih....
 • Alžir (1938)

  danas
  image
  Prelepa Gebi upoynaje romantičnog kradljivca nakita u misterioznom Kazbahu.
 • Čaroban Božić (2018)

  danas
  image
  Skriveno iznenađenje u majčinom starom stolu odvodi Emmu i njezinu obitelj na čarobno božićno putovanje.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.