poster

U potrazi za čudom

LOOKING FOR MIRACLES (1989)

drama, obiteljski | Kanada
Redatelj: Kevin Sullivan

Ocjena: 7.7/10

SADRžAJ

Šesnaestogodišnji Ryan Delaney (G. Spottiswood) silno želi nastaviti školovanje i postati odvjetnik ali njegova samohrana majka ne može podnijeti nove troškove. U isto vrijeme kući se vraća Ryanov mlađi brat Sullivan (Z. Bennett) koji je godinama zbog siromaštva morao živjeti kod rođaka. Majka je prezaposlena i Ryan je prisiljen brinuti o mlađem bratu koji je za njega gotovo stranac. Odlučan u namjeri da ipak nekako sakupi novac za koledž, Ryan laže o svojim godinama i prijavljuje se kao voditelj u ljetni dječji kamp...

Kanadski redatelj Kevin Sullivan (poznat kao redatelj serije Anne Of Green Gables) napravio je toplu i dirljivu priču o odrastanju, učenju odgovornosti, borbi za ostvarivanjem snova i otkrivanju značenja obiteljske bliskosti. Glumac Zachary Bennett, koji u filmu glumi mlađeg brata Sullivana, proslavio se nakon 1996. godine kada je započeo igrati Felixa Kinga u poznatoj seriji Put za Avonlea. Za ulogu u ovom filmu, tada kao desetogodišnjak, bio je nominiran za American Daytime Emmy Award. Za istu je nagradu bio nominiran i njegov filmski partner, odličan Greg Spottiswood (Anne of Green Gables).

Fotografije

U potrazi za čudom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.